The Harry Potter Symphony

Aanvang:
28 jun 2022 20:00 uur
28 jun 2022 20:00 uur
29 jun 2022 20:00 uur
30 jun 2022 20:00 uur
1 jul 2022 20:00 uur
2 jul 2022 15:00 uur
3 jul 2022 14:00 uur
3 jul 2022 19:00 uur

Prijzen: €59.00

Door het hoge aantal Coronabesmettingen, en de maatregelen zoals door de Overheid aan ons opgelegd, zijn wij helaas genoodzaakt de voorstelling “The Harry Potter Symphony” te verplaatsen.

Deze maatregelen zijn hard voor de uitvoerende artiesten, onze branche, maar bovenal voor u, onze gewaardeerde bezoeker die de voorstellingen mogelijk maakt en die we graag van dienst zijn.
Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing.

Een dergelijk grote productie, met internationale cast en professionele voorbereiding, laat zich niet heel gemakkelijk verplaatsten.

Toch is het ons gelukt om de voorstelling voor u om te boeken, op dezelfde dag van uitvoering, in dezelfde locatie, naar wij hopen zonder COVID maatregelen, in de periode juni / juli 2022.

Wij kunnen u dan ook melden dat uw ticket(s) geldig blijven, en toegang geven voor dezelfde voorstelling op de nieuwe datum u wordt hier verder over geïnformeerd door Eventim . We vragen u deze informatie af te wachten en nu geen contact met World Concerts & Eventim op te nemen.

Wij hopen zeer u op dat moment van dienst te zijn met een fantastische voorstelling!

Team World Concerts

The Harry Potter Symphony komt naar Den Haag

Magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten

De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers van dit genre. De internationaal bekroonde illusionist Christian Farla voorziet de voorstelling bovendien van maar liefst vijftig magische effecten. Daarmee is ‘The Harry Potter Symphony’ een wereldwijd unieke belevenis voor het hele gezin.

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Het thema leent zich daar bij uitstek voor. Harry Potter is een filmreeks die geschiedenis schreef. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling. Ze schreef zeven boeken die in acht delen zijn verfilmd. Het succes was (en is) nog altijd ongeëvenaard. De films over een tovenaarsleerling hebben de cultstatus bereikt en trekken een miljoenenpubliek. Muziek speelt een bepalende rol bij de films en is gecomponeerd door bekroonde componisten als John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat. Speciaal voor alle fans presenteert World Concerts daarom nu – exclusief in Den Haag – ‘The Harry Potter Symphony’. Een ‘must see’ concert voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers. De nummers zijn zeer geschikt voor uitvoering in een grote orkestrale bezetting. Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een weergaloze vertolking van de muziek. Een belangrijke rol is tevens weggelegd voor de Nederlandse illusionist Christian Farla. Deze artiest is wereldberoemd geworden met unieke en nooit eerder vertoonde illusies. Niet voor niets maakte hij furore in onder meer Las Vegas en China en werd hij bekroond met drie prestigieuze Merlin Awards. Bij ‘The Harry Potter Symphony’ presenteert hij een reeks verbluffende magische effecten die passen bij het thema van de film. Daarmee wordt de voorstelling veel meer dan alleen een concert. De show is een meeslepende en indrukwekkende reis door de magische wereld van Harry Potter.

Meer informatie & tickets: www.worldconcerts.nl

Novotel arrangement

 

Combineer je bezoek aan “The Harry Potter Symphony” met een dagje shoppen in Den Haag of lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen. De kosten van het Harry Potter – hotelarrangement zijn € 286,–.

Novotel Den Haag World Forum ligt ideaal gelegen tussen het bruisende centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen in. Zowel het centrum van Den Haag als het strand van Scheveningen is slechts in 10 min te bereiken per auto of openbaar vervoer.

Omdat Novotel gelegen is naast het ‘World Forum Theater’ bent u slechts één stap verwijderd van de theaterzaal. Na de voorstelling kunt u in de bar van Novotel nog gezellig na borrelen.

Op loopafstand van het hotel kun u ook leuke musea bezoeken. Onder andere ons mooie Nederland in het klein ‘Madurodam’, het Museon en Gemeente Museum en het Omniversum liggen op enkele minuten loopafstand van het hotel.

Parkeren is mogelijk in parkeergarage A van het World Forum. In combinatie met uw overnachting betaald u slechts €22,50 voor uw parkeerticket. De auto mag er dan de volgende dag ook nog blijven staan.

Het speciale Harry Potter Novotel arrangement bestaat uit:

  • 2 tickets 1e rang zitplaatsen voor The Harry Potter Symphony
  • Gratis welkomstgeschenk per 2 personen
  • 1 hotelovernachting voor 2 personen in een 2-persoonskamer, inclusief toeristen/stadsbelasting
  • Gratis gebruik van Wifi tijdens uw verblijf in het Novotel
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • De dag van de show is tevens de incheck datum voor het hotel

Het welkomstgeschenk ontvang je bij het inchecken in het Novotel World Forum.

Novotel World Forum

Johan de Wittlaan 42 – 44

2517 JR Den Haag

Het hotel is gelegen in het World Forum en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Den Haag centrum. Parkeren kan in onze eigen parkeergarage (kosten niet inbegrepen).

Check in tijd: vanaf 15.00 uur Check out tijd: voor 12.00 uur

* Mindervalide plaatsen zijn alleen telefonisch te bestellen via 0900-1353