•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Live from Buena Vista - The Havana Lounge

  12 april 2014

  Abba Gold - The Concert Show

  18, 19 & 20 April 2014

  The Music of Simon & Garfunkel nl

  19 & 20 April 2014

  Chinees Nationaal Circus - Shanghai Nights

  21 april 2014

  Shreya Ghoshal

  31 mei 2014

  R&B Soulshow - Memphis to Motown

  6, 7, 8 & 9 Juni 2014

suivant

Live from Buena Vista - The Havana Lounge

12 april 2014

 

Sinds de jaren ’30 staat de wijk Buena Vista in Havana bekend als het epicentrum van de Cubaanse traditionele muziek. Live from Buena Vista – The Havana Lounge geeft een inkijkje in het brede spectrum van stijlen die samenkomen in en om Buena Vista.

Zo komen onder andere klassiekers als ‘Chan Chan’ van de Buena Vista Social Club voorbij maar ook composities minder bekend in Europa. The Havana Lounge is ook qua artiesten op alle vlakken vertegenwoordigd. De kern bestaat uit grote sterren die eerder bij de Buena Vista Social Club en/of Afro Cuban All Stars hebben gespeeld en wordt aangevuld met jonge talentvolle muzikanten die hun leven gewijd hebben aan de traditionele muziek.

Als bezoeker van Live from Buena Vista – The Havana Lounge beleef je de traditionele Cubaanse muziek op de manier waarop deze bedoeld is, live en akoestisch. De aantrekkingskracht van de muziek lijkt te komen doordat het een mix van culturen is, een virtuoos gespeelde afspiegeling van de Cubaanse cultuur.

 

De line up bestaat onder andere uit*:

Lazara Cachao (Buena Vista Social Club)
Calixto Oviedo (Afro Cuban All Stars)
Evelio Galan (Afro Cuban All Stars)
Amik Guerra (Buena Vista Social Club)
Alberto ‘Molote’ Munoz (Afro Cuban All Stars / Buena Vista Social Club)
Jose Jill Pineda (Afro Cuban All Stars)

*Aan de line up zijn geen rechten te ontlenen. Wijzigingen voorbehouden.

 

Aanvang:             20:15 uur
Prijzen:
                €29,50
Kaarten:              via SEE TICKETS 0900 1353 (45 cpm)/ www.seetickets.nl
Genre:                  Concert

Abba Gold - The Concert Show

18, 19 & 20 April 2014

Europa’s meest succesvolle ABBA-show!

Op 6 april 1974 won Abba namens Zweden het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Waterloo'. Het was voor Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid het begin van een bloeiende carrière. Jarenlang zongen ze de ene hit na de andere naar de toppen van de internationale hitparades. Kent u ze nog: 'Mamma Mia', 'Fernando', 'Super Trouper' en 'Dancing Queen'?

Het theaterconcert van Abba Gold, is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Zweedse band. Deze oor- en oogstrelende show laat de jaren zeventig en tachtig helemaal herleven. Alles uit de muzikale glitteren glamourwereld van weleer komt weer boven: de laklaarzen met de plateauzolen, de roterende spiegelbollen en de kleurrijke glitterkostuums.

Ga mee terug in de tijd van de glitter outfits, de plateauzolen en het gevoel van een show van de échte ABBA! Abba Mania laat in dit swingende optreden alle grote hits de revue passeren. Van Waterloo, Mamma Mia, Super Trouper tot Dancing Queen. De eersteklas solisten en de uitstekende band doen de unieke sfeer herleven van de kleurrijke jaren zeventig!

Abba Gold is de succesvolste ABBA show van dit moment, niet alleen klinken zij net als ABBA, ook het decor, de kostuums en de choreografie zijn sprekend 'ABBA'! Abba Golda is een genot voor oog en oor!

Beleef het onvergetelijke Abba-gevoel met Agnetha, Frida, Benny en Björn!

Stil zitten is geen optie, dus vingers in de lucht en swingen maar!!

 

Meer informatie: www.abbagold.de

 

Aanvang:             20:00 uur
Prijzen:
                € 47,50/ € 52,50/ € 59,50
Kaarten:              via SEE TICKETS 0900 1353 (45 cpm)/ www.seetickets.nl
Genre:                  Concert

The Music of Simon & Garfunkel nl

19 & 20 April 2014

Na het grote succes vorig jaar zomer in Amsterdam, zal de Simon & Garfunkel Revival Band ook dit jaar weer enkele concerten geven in Nederland. Deze band vertolkt op uitmuntende wijze de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Sluit uw ogen en geniet; u waant zich terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo. De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert.

Tijdens "The Music of Simon & Garfunkel" brengen zij de wereldberoemde evergreens van Simon & Garfunkel zoals Scarborough Fair en Bright Eyes, maar ook klassiekers als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.

Ondanks dat het duo Simon & Garfunkel al in 1970 uiteen ging en hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa heeft gegeven, kunt u nu eindelijk van hun grandioze muziek genieten. Waan u de Paasdagen even terug in de tijd en geniet van "The Music of Simon & Garfunkel" in het World Forum Theater Den Haag.

 

Aanvang:             14:00 uur
Prijzen:
                € 42,50/ € 47,50/ € 52,50
Kaarten:              via SEE TICKETS 0900 1353 (45 cpm)/ www.seetickets.nl
Genre:                  Concert

Chinees Nationaal Circus - Shanghai Nights

21 april 2014

Unieke – ongeëvenaarde acrobatiek van wereldniveau!

De spectaculaire jubileumtour SHANGHAI NIGHTS van het Chinees Nationaal Circus komt naar Nederland en neemt u mee op een magische reis tussen het verleden en de toekomst van China. Het thema van de show is de wereldmetropool SHANGHAI.

Ook dit seizoen zult u weer ogen te kort komen bij de nieuwe show van het Chinees Nationaal Circus. Actie, spanning, kleurrijke kostuums en vijftig van de beste circusartiesten ter wereld zorgen voor een schouwspel dat zijn weerga niet kent. De acrobaten beheersen het jongleren, turnen, klimmen, de luchtacrobatiek en het balanceren tot in de puntjes. Het geheel wordt overgoten met een mystiek Oosters sausje.

De verbluffende staaltjes acrobatiek en evenwichtskunst van het Chinees Nationaal Circus laten zich in de verste verte niet vergelijken met een doorsnee circusact. Dit seizoen komt het gezelschap naar Nederland met haar spectaculaire jubileumshow Shanghai. Neem een duik in de fascinerende wereld van een mystieke en eeuwenoude cultuur waarin eenheid van lichaam, geest en ziel tot spectaculaire topprestaties leidt.

Het Shanghai uit de 30er en 40er jaren van de 20ste eeuw, ook het Parijs van de Oriënt genoemd, was een smeltkroes van verschillende culturen, nationaliteiten en modetrends. Als toonaangevende havenstad en slagader van de nieuw opgeworpen wereld opende zich de sinds eeuwen onveranderde Chinese cultuur.

De nog steeds diep gewortelde tradities uit de oude cultuur maken kennis van een nieuwe filosofie en creërde een geheel nieuwe spreuk: "East meets West". Dit was baanbrekend China’s diversiteit naar de westerse wereld. Deze bijzondere episode maakte ook dat de eeuwenoude acrobatiek in China westerse invloeden kreeg.

In de vele theehuizen en de grote theaters werden de eeuwenoude tradities en de innovatie gecombineerd en zo ontstond het fundament van een nieuwe entertainment vorm die de vrijheidsdrang van de jongeren weergaf.

Het jonge ensemble van uitzonderlijke artiesten uit China zullen deze omwenteling zichtbaar maken in deze nieuwe show. Zij maken de cultuur en geschiedenis van China tastbaar door hun verbluffende acrobatiek en stunts die de zwaartekracht tarten. Het oude China opent zijn poorten met de mooiste en adembenemendste acrobatische acts in de show Shanghai Nights. Laat u betoveren door dit fantastische spektakel waarin u een kijkje neemt in de wonderlijke cultuur van deze wereld.

Een programma voor jong en oud dat de magie van het circus onderstreept.

Aanvang:                15.00 uur
Prijzen:                   € 47,50/ € 52,50/ € 59,50
Kaarten:                 via SEE TICKETS 0900 1353 (45 cpm)/ www.seetickets.nl
Genre:                    Show

Shreya Ghoshal

31 mei 2014

 

Shreya Ghoshal (geboren 12 maart 1984 ) is een Indiase playback zangeres die vooral zingt in het Hindi en Bengali
films als ook in andere Indiase talen zoals Assamees , Gujarati , Kannada , Malayalam , Marathi , Nepali , Oriya ,
Punjabi , Telugu en Tamil . Ze heeft vele prijzen en nominaties , waaronder vier National Film Awards voor beste
playback zangeres , drie State Film Awards , vijf Filmfare Awards ( vier voor de beste playback zangeres ) , en zeven
Filmfare Awards Zuid ontvangen. Zij heeft zich gevestigd als een toonaangevende vrouwelijke playback zanger in de
Indiase cinema .!

Ze heeft state film awards ontvangen voor de beste zangeres van de Kerala en Tamil Nadu.
Daarnaast heeft ze tal van beste zanger awards ontvangen bij de IIFA Awards, Zee Cine Awards,
Screen Awards, Apsara Awards, en Mirchi Music Awards. In 2010 ontving ze de prestigieuze
Swaralaya Yesudas Award .!

Meer informatie
www.facebook.com/BollywoodConcerts

Promo film:  www.youtube.com

Aanvang:               19:00 uur
Prijs:                      € 120,00/ € 80,00/ € 60,00/ € 40,00
Kaarten:
                via SEE TICKETS 0900 1353 (45 cpm)/ www.seetickets.nl
                             of bij de Primera verkooppunten
Genre:                    Concert

R&B Soulshow - Memphis to Motown

6, 7, 8 & 9 Juni 2014

De nieuwste show Memphis to Motown … The Original R&B Soulshow zal alle liefhebbers  blij verrassen door het geweldige repertoire wat gebracht wordt en bovenal de fantastische cast die u vanaf het eerste moment laat swingen op deze heerlijke muziek.

De grootste hits van de R&B Soul labels Motown, Stax en Atlantic passeren in hoog tempo de revue. Een garantie voor een fantastische avond zijn de beste hits van Otis Redding, James Brown, The Temptations, Sam & Dave, Gladys Knight, Sam Cooke, Marvin Gaye, Etta James, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Ike & Tina Turner, Ray Charles en vele anderen.

Een explosieve, swingende show met een mix van R&B en Soul! The Original R&B Soulshow neemt u mee op een authentieke muzikale reis „Down Funky Street, USA – from Memphis to Motown“. Naast SOUL klassiekers als  „Respect“, „Soul Man“, „Dock of the Bay“ wordt het publiek ook getrakteerd op medleys van Ike & Tina Turner, Wilson Pickett en vele andere juweeltjes uit de R&B  Soul.

Meer informatie:      www.originalrnbsoulshow.com


Aanvang:                       Vrijdag 6 juni 2014, aanvang 20.00 uur
                                        Zaterdag        7 juni 2014, aanvang 15.00 & 20.00 uur
                                        Zondag          8 juni 2014, aanvang 15.00 & 20.00 uur
                                        Maandag       9 juni 2014, aanvang 15.00 uur
Prijzen:
                         
1e rang van € 59,50           
                                        2e rang van € 52,50           
                                        3e rang van € 47,50
Kaarten:                         via SEE TICKETS 0900 1353 (45 cpm)/ www.seetickets.nl
Genre:          
                 Concert
Tijdsduur concert:
     140 minuten, inclusief pauze