•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Sunidhi Chauhan & Kunal Ganjawala - Live in Concert

  30 augustus 2014

  Elvis The Musical Show - A Night in Vegas

  17-19 oktober 2014

  Lord of the Dance: Dangerous Games

  1 november 2014

  Piet Piraatshow - De Kleine Dino

  15 februari 2015

suivant

Sunidhi Chauhan & Kunal Ganjawala - Live in Concert

30 augustus 2014

Sunidhi Chauhan is een Indiase playback zangeres, vooral bekend van haar hindifilm nummers in Bollywood. Al deze nummers hebben haar een leidende zangeres gemaakt in niet alleen India, maar over de hele wereld!
 
Naast alle topnummers van Bollywood, heeft Sunidhi Chauhan ook een geweldig remix nummer gezongen genaamd "Heartbeat" met zanger Enrique Iglesias .
 
Sunidhi Chauhan stapte in de wereld van muziek met de Bollywood film, Shastra uit 1996. Sindsdien gingen alle deuren open voor Sunidhi Chauhan en had zij op de leeftijd van 19 jaar al meer dan 350 nummers gezongen!
 
Voor het eerst in Nederland zal Sunidhi samen optreden met Bollywood zanger: Kunal Ganjawala!
 
Kunal Ganjawala staat net als Sunidhi ook bekend om zijn unieke stem en aparte nummers! De doorbraak voor Kunal was het item nummer "Bheege Honth Tere" van de film Murder in 2004. Met dit magische nummer sleepte hij in 2005 de Zee Cine Awards binnen als Best Playback Singer.
 
Sunidhi Chauhan & Kunal Ganjawala zullen naast hun solo performance tot één geheel smelten en een geweldig solo en duo optreden geven op 30 augustus in het World Forum Theater in Den Haag.
Dit spetterend concert zal voor het eerst een non-stop show zijn met een duur van 4,5 uur, speciaal als gift voor Eid en Diwali!
 
http://www.youtube.com/watch?v=eAJe2aBgjRI

Aanvang:  
18.00 uur, start show om 18.30 uur
Prijzen:      € 120,00 / € 80,00 / € 60,00 / € 40,00
Kaarten:     via SEE Tickets 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl
                   of bij de Primera verkooppuntenElvis The Musical Show - A Night in Vegas

17-19 oktober 2014

< START KAARTVERKOOP 30 JUNI >

Elvis Presley heeft na 40 jaar bijna niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. In deze wervelende musical show komen  alle hits van The King tot leven en wordt tevens stilgestaan bij de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven. Een terugblik op Elvis’ carrière door huisfotograaf en P.A.  Ed Bonja samen met alle hits van The King zorgen voor een onvergetelijke avond!

Presley mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. Ook Ed Bonja vergeet hem niet. Als vaste fotograaf en P.A. van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven. Hij legde de mooiste momenten vast in duizenden foto's, die de basis vormen voor ELVIS - The Musical Show. In deze muzikale topvoorstelling wordt de tijd teruggedraaid en beleeft het publiek door de ogen van Bonja, vertolkt door de Engelse musicalster Ian Wood, het laatste Vegas-concert van Presley opnieuw. Het publiek maakt een sprong in de tijd en kijkt met Bonja terug op Elvis' carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis komt in een spetterende show tot leven.

Elvis Presley wordt, in deze opzwepende voorstelling vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en de uitbundige kostuums gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick. Charmante Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld, vertoont een opvallende gelijkenis met The King en is imponerend veelzijdig. Niet alleen Patricks fysiek, expressie en bewegingen zijn bedrieglijk hetzelfde, ook zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Schijnbaar zonder moeite brengt hij zowel de oude als jonge King over het voetlicht. Volgens oude bekenden van Elvis is Grahame Patrick zelfs de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf! Drie prachtige dames completeren de cast als The Sweet Inspirations, de meidengroep die Presley tijdens zijn gedenkwaardige optredens voorzag van krachtige backing vocals.

De muzikale biografie Elvis - The Musical Show zit vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en herkenbare, uitbundige kostuums. Elvis - The Musical Show is een muzikale topervaring voor Presleyfans van het eerste uur én nieuwe liefhebbers. Geen enkele muziekliefhebber mag dit grootse eerbetoon aan The King Of Rock 'n Roll missen! Elvis is 'still alive'!

Aanvang:                17 en 18 oktober om 20.00 uur, 19 oktober om 15.00 uur
Prijzen:                   € 59,50 / € 52,50 / € 47,50
Kaarten:                 SEE Tickets 0900-300 1353 (€ 0,45 p/m) / www.seetickets.nl

Duur voorstelling: 140 minuten (inclusief pauze)

Lord of the Dance: Dangerous Games

1 november 2014

Michael Flatley’s Lord Of The Dance: Dangerous Games
Met gastoptreden van Michael Flatley

Op zaterdag 1 november komt de klassieker Lord Of The Dance in een spectaculaire nieuwe enscenering naar het World Forum Theater in Den Haag.  De voorstelling Lord Of The Dance: Dangerous Games  is opnieuw gechoreografeerd en geregisseerd door Michael Flatley; met James Keegan, Morgan Comer en Mathew Smith als de Lords Of The Dance en een speciaal gastoptreden van Michael Flatley in zijn laatste optreden in Nederland.

Met dezelfde precisie en sensatie als het origineel is Lord Of The Dance: Dangerous Games voorzien van nieuwe enscenering, kostuums en choreografie. Met 40 van 's werelds meest vooraanstaande jonge performers geregisseerd door Michael Flatley en met nieuwe muziek van componist Gerard Fahy, combineert deze nieuwe uitvoering het beste van de traditie met alle opwinding van de nieuwe muziek en dans.

Lord Of The Dance: Dangerous Games opent op 1 september 2014 in het Londense Palladium. De tour omvat meer dan 200 optredens in 15 landen in de komende 18 maanden. Op 30 oktober 2014, bij de start van wereldtournee, vindt een speciale eenmalige voorstelling in de Wembley Arena plaats vanwege het unieke record van Lord Of The Dance als bestverkochte evenement ooit in de Wembley Arena.


Aanvang:            20.00 uur
Prijzen:                € 65,00 / € 59,00 / € 49,00
Kaarten:             Ticketmaster 0900-300 1250 (€ 0,45 p/m) / www.ticketmaster.nl
Website:             www.lordofthedance.com

Piet Piraatshow - De Kleine Dino

15 februari 2015

< START KAARTVERKOOP MAANDAG 23 JUNI >

Tijd om de ooglapjes weer uit de kast te halen, want de populairste piraat van Nederland en Vlaanderen ruilt de planken van de Scheve Schuit weer in voor die van het theater. De nieuwe Piet Piraatshow: De kleine dino komt eraan! Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat weer een geweldig avontuur – een prehistorisch avontuur zelfs!

Piet Piraat en zijn maatjes zijn bezig proviand in te slaan voor een nieuwe reis. Plots stuiten onze vrienden op een reuzenei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er ….een kleine dino! Dat is het begin van een grappig, maar ook bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen?

Kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een fantastische show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes!

Aanvang:     14.00 uur 
Prijzen:        € 18,00 / € 16,00 / € 14,00
Kaarten:      via SEE Tickets 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl
Leeftijd:      vanaf 3 jaar