•  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • world forum

  UITVERKOCHT! Hans Teeuwen - Echte Rancune

  04 juni 2016

  Jan Smit - Elfstedentour

  05 november 2016

  Jesus Christ Superstar

  20 december 2016 - 08 januari 2017

  Ciske de Rat

  2,3,5,6 en 7 mei 2017

suivant

UITVERKOCHT! Hans Teeuwen - Echte Rancune

04 juni 2016


ECHTE RANCUNE

Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties.
Ook voor wijven.
Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.
Ook voor wijven.

 

HANS TEEUWEN

In 2011 stond Teeuwen voor het laatst op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in de Heineken Music Hall. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde.

KAARTVERKOOP START 22 FEBRUARI 2016 OM 10.00 UUR!!


Aanvang : 20.00 uur
Prijzen :
€ 35,00
Kaartverkoop :
Eventim 0900 -1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
Website :
www.hansteeuwen.tv

Jan Smit - Elfstedentour

05 november 2016

Jan Smit komt naar je toe met de 'Elfstedentour'


De 'Elfstedentour' begint in september 2016 en zal 11 grote steden aan doen in heel Nederland en eindigt, net als de 'Elfstedentocht', in Leeuwarden.

 

De 'Elfstedentour' is de eerste tour sinds de 'Leef je Uit Tour' uit 2010.

2016 is voor Jan een bijzonder jaar omdat hij dan officieel 20 jaar! in het vak zit. Dit wil hij vieren door weer als vanouds naar de fans toe te komen.

 

Tijdens een spectaculaire show zal Jan de grootste hits uit zijn 20-jarige carrière ten gehore brengen. De 3JS gaan het voorprogramma verzorgen. ‘Ik kan niet wachten om samen met mijn fans uit het hele land mijn jubileum te vieren' aldus Jan Smit.

 

Vanaf vandaag is het mogelijk kaarten te bestellen voor de 'Elfstedentour' via deze link.

 

Na 18 jaar komt er op 6 november een nieuw Kerstalbum van Jan Smit uit. Het album getiteld ‘Kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers. Het album is nu al te bestellen via deze link.


Aanvang : 20.00 uur

Prijzen : €39,50 / € 35,00

Kaartverkoop : Nationale Theaterkassa 0900 -9203 (€ 0,45 p/m) / www.ntk.nl

Website : www.jansmit.nl

Jesus Christ Superstar

20 december 2016 - 08 januari 2017


Jesus Christ Superstar met Ted Neeley nog éénmaal naar Nederland.

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.


Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 43 jaar later is hij Jezus nog steeds. Wegens groot succes brengt TEC Entertainment deze speciale productie eind dit jaar nog enkele keren naar Amsterdam, Den Haag en Groningen.


De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.

Nog éénmaal kun je erbij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

Kijk voor meer informatie op www.jesuschristmusical.nl


Aanvang:
20.00 uur, 08 januari om 14.00 uur
Prijzen: € 119,50, € 89,00, € 79,00, € 69,00 & € 59,00
Kaarten:
via Eventim 0900-1353 (45 cpm) of www.eventim.nlCiske de Rat

2,3,5,6 en 7 mei 2017

DANNY NEEMT AFSCHEID VAN CISKE
 
In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Meer dan twee miljoen bezoekers zagen destijds de film. In 2007 ging de gelijknamige musical in première, in aanwezigheid van toenmalig Koningin Beatrix. De voorstelling werd juichend ontvangen door publiek en pers en beleefde vervolgens een triomftocht van 2,5 jaar langs de Nederlandse theaters. De musical werd onderscheiden met maar liefst
7 Musical Awards.
 
Komend seizoen kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical.
 
Ciske de Rat - de Musical  is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven,
 maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. En uiteraard de klassieker
‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ bevat.
 
Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven.  Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?
 
Het verhaal van de musical is gebaseerd op de complete trilogie van Piet Bakker en omvat - in een bewerking van André Breedland en Maurice Wijnen - ook periodes uit de boeken Ciske Groeit Op en Cis De Man. Henny Vrienten componeerde de meeslepende muziek en André Breedland schreef het script. Paul Eenens, eerder verantwoordelijk voor de oorspronkelijke productie, ontwikkelt een geheel nieuwe regie. Voor de eveneens nieuwe choreografie
tekent Daan Wijnands.
 
De tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud is vanaf november 2016 vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.
 
Met o.a. Danny de Munk, Brigitte Nijman en Ellen Evers

 
Aanvang:     2,3,5 mei 2017 19.30 uur
                  6 mei 2017 20.00 uur
                  7 mei 2017 14.00 uur
Prijzen:       €35 / €40 / €45 / €50
Tickets:       Eventim 0900 -1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
Website:      www.stage-entertainment.nl/shows/musical/ciske-de-rat/