•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Sunidhi Chauhan & Kunal Ganjawala - Live in Concert

  30 augustus 2014

  The Hague Indian Fair

  20 en 21 september 2014

  Elvis The Musical Show - A Night in Vegas

  17-19 oktober 2014

  Lord of the Dance: Dangerous Games

  1 november 2014

  Pasión de Buena Vista

  15 november 2014

  Bill Wyman

  16 november 2014

 • Jungle Book (8+)

  17 en 18 januari 2015

  Piet Piraatshow - De Kleine Dino

  15 februari 2015

suivant

Sunidhi Chauhan & Kunal Ganjawala - Live in Concert

30 augustus 2014

Sunidhi Chauhan is een Indiase playback zangeres, vooral bekend van haar hindifilm nummers in Bollywood. Al deze nummers hebben haar een leidende zangeres gemaakt in niet alleen India, maar over de hele wereld!
 
Naast alle topnummers van Bollywood, heeft Sunidhi Chauhan ook een geweldig remix nummer gezongen genaamd "Heartbeat" met zanger Enrique Iglesias .
 
Sunidhi Chauhan stapte in de wereld van muziek met de Bollywood film, Shastra uit 1996. Sindsdien gingen alle deuren open voor Sunidhi Chauhan en had zij op de leeftijd van 19 jaar al meer dan 350 nummers gezongen!
 
Voor het eerst in Nederland zal Sunidhi samen optreden met Bollywood zanger: Kunal Ganjawala!
 
Kunal Ganjawala staat net als Sunidhi ook bekend om zijn unieke stem en aparte nummers! De doorbraak voor Kunal was het item nummer "Bheege Honth Tere" van de film Murder in 2004. Met dit magische nummer sleepte hij in 2005 de Zee Cine Awards binnen als Best Playback Singer.
 
Sunidhi Chauhan & Kunal Ganjawala zullen naast hun solo performance tot één geheel smelten en een geweldig solo en duo optreden geven op 30 augustus in het World Forum Theater in Den Haag.
Dit spetterend concert zal voor het eerst een non-stop show zijn met een duur van 4,5 uur, speciaal als gift voor Eid en Diwali!
 
http://www.youtube.com/watch?v=eAJe2aBgjRI

Aanvang:  
18.00 uur, start show om 18.30 uur
Prijzen:      € 120,00 / € 80,00 / € 60,00 / € 40,00
Kaarten:     via SEE Tickets 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl
                   of bij de Primera verkooppuntenThe Hague Indian Fair

20 en 21 september 2014

The Hague Indian Fair wil zijn publiek kennis laten maken met de veelzijdigheid van India.
Kunst, cultuur, gezondheid, eten, toerisme en nog veel meer op één Haagse locatie.
Een aangenaam samenzijn voor alle leeftijden en culturen in een kleurrijke, verassende ambiance.

Voor de deelnemers en gasten wil The Hague Indian Fair meer zijn dan een ontmoetingsplek.
Deze gelegenheid kan uitstekend benut worden om de vele mogelijkheden te verkennen voor handel en samenwerking, uitwisseling van kennis en expertise.

The Hague Indian Fair is een nieuw podium voor Indiase cultuur maar beoogt zeker ook een impuls te zijn voor handelsbetrekkingen tussen India en Nederland.
Deze betrekkingen bestrijken een breed gebied; van agrarische samenwerking tot culturele uitwisseling.
The Hague Indian Fair maakt dit zichtbaar en toegankelijk voor een groot publiek en er zullen optredens zijn van nationale en internationale artiesten.

De populariteit en de warmte van de Indiase cultuur komt sterk tot uiting in de Indiase muziek.
In de nu 101 jarige filmindustrie is zang en muziek van essentieel belang.
Tientallen jaren hebben diverse zangers en zangeressen zoals Mohamed Rafi, Mukesh, Kishore Kumar, Lata Mangeshkar de trend van deze populariteit ingezet
niet alleen in India maar ook bij miljoenen mensen ver daarbuiten is de Indiase muziek zeer populair.

Als onderdeel van The Hague Indian Fair vindt er op zaterdag 20 september vanaf 19.30 een concert plaats.
“Dil Ke Kareeb” A tribute to the legends concert - met de welbekende zanger Anup Jalota en befaamde bhojpuri zangeres Malini Awasthi.
Zij zullen met muzikanten uit India in een exclusief programma een ode aan deze legendarische zangers brengen door zowel nummers van hun als van hunzelf ten gehore te brengen.


Meer informatie: www.indianfair.nl of www.facebook.com/indianfair

Aanvang:   20 september fair van 13.00 - 17.00 uur, aanvang concert 19.30 uur
                       21 september fair van 10.00 - 18.00 uur
Prijzen:       Fair: € 5,00 / Concert: € 20,00 / € 25,00
Kaarten:     Fair:
                     KMI Music Bank 070-345 80 53
                     Govinda Video Centre 0900-468 46 32
                     Concert:
                     SEE 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.seetickets.nl
                     Alle Primera shops
                     KMI Music Bank 070-345 80 53
                     Govinda Video Centre 0900-468 46 32
                           

 

Elvis The Musical Show - A Night in Vegas

17-19 oktober 2014

< START KAARTVERKOOP 30 JUNI >

Elvis Presley heeft na 40 jaar bijna niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. In deze wervelende musical show komen  alle hits van The King tot leven en wordt tevens stilgestaan bij de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven. Een terugblik op Elvis’ carrière door huisfotograaf en P.A.  Ed Bonja samen met alle hits van The King zorgen voor een onvergetelijke avond!

Presley mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. Ook Ed Bonja vergeet hem niet. Als vaste fotograaf en P.A. van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven. Hij legde de mooiste momenten vast in duizenden foto's, die de basis vormen voor ELVIS - The Musical Show. In deze muzikale topvoorstelling wordt de tijd teruggedraaid en beleeft het publiek door de ogen van Bonja, vertolkt door de Engelse musicalster Ian Wood, het laatste Vegas-concert van Presley opnieuw. Het publiek maakt een sprong in de tijd en kijkt met Bonja terug op Elvis' carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis komt in een spetterende show tot leven.

Elvis Presley wordt, in deze opzwepende voorstelling vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en de uitbundige kostuums gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick. Charmante Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld, vertoont een opvallende gelijkenis met The King en is imponerend veelzijdig. Niet alleen Patricks fysiek, expressie en bewegingen zijn bedrieglijk hetzelfde, ook zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Schijnbaar zonder moeite brengt hij zowel de oude als jonge King over het voetlicht. Volgens oude bekenden van Elvis is Grahame Patrick zelfs de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf! Drie prachtige dames completeren de cast als The Sweet Inspirations, de meidengroep die Presley tijdens zijn gedenkwaardige optredens voorzag van krachtige backing vocals.

De muzikale biografie Elvis - The Musical Show zit vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en herkenbare, uitbundige kostuums. Elvis - The Musical Show is een muzikale topervaring voor Presleyfans van het eerste uur én nieuwe liefhebbers. Geen enkele muziekliefhebber mag dit grootse eerbetoon aan The King Of Rock 'n Roll missen! Elvis is 'still alive'!

Aanvang:                17 en 18 oktober om 20.00 uur, 19 oktober om 15.00 uur
Prijzen:                   € 59,50 / € 52,50 / € 47,50
Kaarten:                 SEE Tickets 0900-300 1353 (€ 0,45 p/m) / www.seetickets.nl

Duur voorstelling: 140 minuten (inclusief pauze)

Lord of the Dance: Dangerous Games

1 november 2014

Michael Flatley’s Lord Of The Dance: Dangerous Games
Met gastoptreden van Michael Flatley

Op zaterdag 1 november komt de klassieker Lord Of The Dance in een spectaculaire nieuwe enscenering naar het World Forum Theater in Den Haag.  De voorstelling Lord Of The Dance: Dangerous Games  is opnieuw gechoreografeerd en geregisseerd door Michael Flatley; met James Keegan, Morgan Comer en Mathew Smith als de Lords Of The Dance en een speciaal gastoptreden van Michael Flatley in zijn laatste optreden in Nederland.

Met dezelfde precisie en sensatie als het origineel is Lord Of The Dance: Dangerous Games voorzien van nieuwe enscenering, kostuums en choreografie. Met 40 van 's werelds meest vooraanstaande jonge performers geregisseerd door Michael Flatley en met nieuwe muziek van componist Gerard Fahy, combineert deze nieuwe uitvoering het beste van de traditie met alle opwinding van de nieuwe muziek en dans.

Lord Of The Dance: Dangerous Games opent op 1 september 2014 in het Londense Palladium. De tour omvat meer dan 200 optredens in 15 landen in de komende 18 maanden. Op 30 oktober 2014, bij de start van wereldtournee, vindt een speciale eenmalige voorstelling in de Wembley Arena plaats vanwege het unieke record van Lord Of The Dance als bestverkochte evenement ooit in de Wembley Arena.


Aanvang:            20.00 uur
Prijzen:                € 65,00 / € 59,00 / € 49,00
Kaarten:             Ticketmaster 0900-300 1250 (€ 0,45 p/m) / www.ticketmaster.nl
Website:             www.lordofthedance.com

Pasión de Buena Vista

15 november 2014

Zwoele Cubaanse muziek met gepassioneerde dans

Kunt u deze winter wel wat passie en warmte gebruiken? De caraïbische muziek en de ritmische dans van de show Pasión de Buena Vista neemt u mee op een reis door Cuba.

Muziek en dans dát weerspiegelt de mentaliteit van de Cubaanse bevolking. Bij de theatershow 'Pasión de Buena Vista' waant u zich midden in het zwoele nachtleven van dit prachtige land. Tijdens dit  indrukwekkende muziek- en dansspektakel gevend de artiesten, die bestaan uit een unieke mix topperformers uit het hart van Cuba, een fantastische performance. De tienkoppige band  speelt de diverse wereldberoemde muziekstijlen als rumba, mambo, cha cha cha, salsa en son. Door het authentieke decor met sfeervolle projectie wordt u op een unieke wijze deelgenoot van het ongekende temperament van dit Caraïbische eiland. U zult genieten van de heerlijke muziek en opzwepende dans die door Pasión de Buena Vista gebracht wordt met een onweerstaanbare charme en aanstekelijke humor.  Op veler verzoek komt het gezelschap voor één show naar het World Forum Theater. Laat de ‘Son’ stralen in november, aan  Passión de Buena Vista zal het niet liggen, zij brengen u met hun muziek en en exotische danseressen bekende en minder bekende Cubaanse salsa- en son-nummers als 'Oh Vida', 'Quizas-Quizas' en 'Chan Chan'.

Mis ’t niet, deze temperamentvolle muziekshow!

Meer informatie: www.pasion-de-buena-vista.com

Aanvang:     15.00 en 20.00 uur
Prijzen:       € 59,50 / € 52,50 / € 47.50
Kaarten:     via SEE TICKETS 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl

Bill Wyman

16 november 2014

Legendarische ex-Stone BILL WYMAN treedt op in het World Forum Theater

Bill Wyman is, net als de rest van de Stones, nog “still rocking”. U heeft de kans om bij  één van zijn laatste concerten in Nederland te zijn! Op 16 november a.s. zal Wyman, samen met zijn band The Rythm Kings en special guest Mary Wilson van The Supremes, een legendarisch concert met vele herkenbare hits als Honky Tonk Women en I Put a Spell on You geven in het World Forum Theater Den Haag.

Als mede-oprichter van de Rolling Stones was Bill Wyman ruim 31 jaar dé basgitarist van deze legendarische rock band. Bill Wyman vestigde zich als één van de grootste bassisten in de rock & roll geschiedenis; samen met drummer Charlie Watts, behoorde hij tot een van de meest stoere ritmesecties in de populaire muziek. Ze waren de perfecte aanvulling op de theatrale performance van Mick Jagger en het gruizige gitaarwerk van Keith Richards. De rest is natuurlijk historie, the Stones zijn natuurlijk bekend als “World’s Greatest Rock & Roll Band”. Naast bassist was Wyman de co-writer van talloze Stones hits als Paint, It Black.

In ’93 stapt Wyman uit de Stones en vormt door de jaren verschillende bands, met o.a. Charlie Watts, Jimmie Page en Paul Rodgers totdat hij in 1997 samen met gitaristen Peter Frampton en Albert Lee de band The Rhythm Kings start.

Bill Wyman zal samen met de topmuzikanten van de The Rythm Kings en special guest Mary Wilson van The Supremes, wellicht een van zijn laatste concerten in Nederland geven en u kunt er bij zijn!

Een memorabel concert voor jong en oud waarin vele hits als Honky Tonk Women, I Put a Spell on You, You Never Can Tell zorgen voor een ongekend “back-to” feestje.

Boek uw tickets nu!

Meer informtie: www.billwyman.com


Aanvang:          15.00 uur
Prijzen:           € 65,00 / € 57.50 / € 52,50
Kaarten:         via SEE TICKETS 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl

Jungle Book (8+)

17 en 18 januari 2015

Jungle Book is gebaseerd op de bekende oerwoudverhalen van Rudyard Kipling over Mowgli en zijn vrienden Baloo de beer en panter Bagheera. Voor deze familiemusical werd het verhaal verrijkt met ‘Bollywood’-elementen zoals kleurrijke kostuums en swingende Indiase muziek.

Parool noemt deze Jungle Book “een aanrader”. Theaterkrant vindt het “een aangenaam feestelijke voorstelling, meeslepend en ontroerend” en volgens Trouw is het “een genot om Mowgli elegant en krachtig te zien springen, zo hoog dat hij bijna vliegt”. Kortom: “Jungle Book is een succes” aldus 1eRang.nl.

Jong en oud genoten afgelopen seizoen avond aan avond van deze musical. Door de volle zalen en enthousiaste publieksreacties heeft producent OpusOne besloten deze voorstelling nu ook in uw theater te spelen. Met onder meer Fred Butter als Baloo en Roberto de Groot als Bagheera.

Regie: Frans Schraven
Muziek: Ton Scherpenzeel
Teksten: Coot van Doesburgh

Meer informatie: www.opusone.nl

Aanvang:          13.00 en 16.00 uur
Prijzen:           € 15,00
Kaarten:         via SEE TICKETS 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl

Piet Piraatshow - De Kleine Dino

15 februari 2015

< START KAARTVERKOOP MAANDAG 23 JUNI >

Tijd om de ooglapjes weer uit de kast te halen, want de populairste piraat van Nederland en Vlaanderen ruilt de planken van de Scheve Schuit weer in voor die van het theater. De nieuwe Piet Piraatshow: De kleine dino komt eraan! Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat weer een geweldig avontuur – een prehistorisch avontuur zelfs!

Piet Piraat en zijn maatjes zijn bezig proviand in te slaan voor een nieuwe reis. Plots stuiten onze vrienden op een reuzenei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er ….een kleine dino! Dat is het begin van een grappig, maar ook bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen?

Kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een fantastische show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes!

Aanvang:     14.00 uur 
Prijzen:        € 18,00 / € 16,00 / € 14,00
Kaarten:      via SEE Tickets 0900-1353 (45 cpm) / www.seetickets.nl
Leeftijd:      vanaf 3 jaar