•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Amit Kumar & Mistu Bardhan

  30 mei 2015

  Jesus Christ Superstar

  15 - 23 december 2015

suivant

Amit Kumar & Mistu Bardhan

30 mei 2015

Amit Kumar & Mistu Bardhan live in concert


Zaterdag 30 mei zullen deze twee geweldige zangers samen een spetterend optreden geven in het World Forum Theater. Ze komen samen met hun hele team van muzikanten en zangers uit in India.

Amit Kumar is de zoon van legendarische Bollywood zanger Kishore Kumar.Muziek was in zijn bloed en werd vanaf jonge leeftijd al getraind op muzikaal gebied. Zijn doorbraak kwam met de film Love Story (1981), de film was een super-hit en zijn liederen stonden wekenlang boven aan de lijsten. Verschillende hits van Amit Kumar: Naino Mein Sapna, Bade Achhe Lagte Hain, Teri Yaad Aa Rahi Hai, Dekho Maine Dekha Hai Ek Sapna, Na Bole Tum Na Maine Kuchh Kaha, Palkon Ke Tale.


Mistu Bardhan is gezegend met een prachtig overeenkomende stem als haar grote voorbeeld Lata Mangeshkar. En heeft onlangs ook de prestigieuze “ Lata Mangeshkar “ award gewonnen. Ze trad op in prestigieuze concerten in India en in het buitenland. Onlangs trad ze op in de Dadasaheb Palke Awards 2014, Ook heeft zij liederen voor films opgenomen in Hindi, marathi, Gujrati, Bengali, Punjabi, kannada, Bhojpuri, Oriya. 


De energieke Sa re ga ma- Finalist Prashant Naseri zal hun vergezellen in dit geweldig concert. En de gastheer van de avond Sandeep Panchwatkar zal de leidende draad van de avond zijn. 


Meer informatie: 

www.facebook.nl/BollywoodConcerts of www.saakaarworldwide.com

 

Aanvang:                19.00 uur
Prijzen:                   € 85,00 / €45,00 / €35,00 / €25,00
Kaarten:                  Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
                                of via de Primera Winkels                       

                              
                               Den Haag: KMI Music Bank en
                                               Juwelier Goudservice
                               Rotterdam: Arco Videotheek en Aakash Videotheek
                               Utrecht: Surinam Airtravel Almere: Traboma

Jesus Christ Superstar

15 - 23 december 2015

In december 2015 komt een internationale cast van de rockopera Jesus Christ Superstar naar Nederland voor een reeks exclusieve voorstellingen. De populaire rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”. Niemand minder dan Ted Neeley, de originele Jezus uit de gelijknamige film, zal deze rol weer op zich nemen.

Ter gelegenheid van het feit dat het in 2014 precies veertig jaar geleden was dat de filmversie van Jesus Christ Superstar in Italië in de bioscopen verscheen, heeft producent en regisseur Massimo Piparo een unieke reünie show geproduceerd. Exact twintig jaar geleden maakte hij al eerder een succesvolle versie van de wereldberoemde rockopera. Deze éénmalige jubileumproductie vond in september 2014 in het Teatro Sistina in Rome plaats met deels originele castleden uit de film. Een groots muzikaal spektakel met meer dan 50 castleden! Het optreden van onder meer Ted Neeley als Jezus, Yvonne Elliman als Maria Magdalena en Barry Dennen als Pontius Pilatus was zo’n doorslaand succes bij het Italiaanse publiek dat meerdere voorstellingen volgden. Vooral Ted Neeley laat met zijn vertolking van Jezus, en onder andere het aangrijpende nummer Gethsemane, een diepe indruk achter. De show speelde voor uitverkochte theaters, met als absoluut hoogtepunt de voorstelling in de wereldberoemde Arena di Verona met meer dan 12.000 bezoekers! Een tournee kon daarom ook niet uitblijven!

Deze indrukwekkende uitvoering van Jesus Christ Superstar doet, na Italië, nu als eerste Nederland aan. Naast Ted Neeley, zal de rolbezetting worden ingenomen door een geweldige internationale cast. Een unieke kans om Jesus Christ Superstar te ervaren, zoals u dat nog nooit gedaan heeft!

De Nederlandse première van Jesus Christ Superstar vindt plaats op dinsdag 15 december 2015 in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling exclusief te zien tot 23 december 2015.

Aanvang: 20.00 uur, 20 en 23 december om 14.00 uur
Prijzen: € 89,00 / € 79,00 / € 69,00 / € 59,00
Kaarten: via Eventim 0900-1353 (45 cpm) of www.eventim.nl

Arrangementen
Voor Jesus Christ Superstar zijn ook arrangementen te boeken via Eventim 0900-1353 (45 cpm) of www.eventim.nl

Arrangement voor 2 personen bestaande uit ticket + diner: € 179,00
Arrangement voor 2 personen bestaande uit ticket + diner + hotelovernachting: € 249,00