•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Piet Piraatshow - De Kleine Dino

  15 februari 2015

  The Great Dance of Argentina

  21 februari 2015

  The Music of Queen

  13 t/m 15 maart 2015

   

  Shreya Ghoshal

  25 april 2015

  Nick Cave

  16 en 17 mei 2015

suivant

Piet Piraatshow - De Kleine Dino

15 februari 2015

Piet Piraatshow - De Kleine Dino

Tijd om de ooglapjes weer uit de kast te halen, want de populairste piraat van Nederland en Vlaanderen ruilt de planken van de Scheve Schuit weer in voor die van het theater. De nieuwe Piet Piraatshow: De kleine dino komt eraan! Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat weer een geweldig avontuur – een prehistorisch avontuur zelfs!

 

Piet Piraat en zijn maatjes zijn bezig proviand in te slaan voor een nieuwe reis. Plots stuiten onze vrienden op een reuzenei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er ….een kleine dino! Dat is het begin van een grappig, maar ook bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen?

 

Kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een fantastische show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes!

 

Meer informatie: www.studio100.nl


Aanvang:      14.00 uur 
Prijzen:          €18,00 / € 16,00 / € 14,00
Kaarten:        via SEE Tickets 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / 
                      https://webshop.seetickets.nl/shows/show.aspx?sh=PPI 
Leeftijd:        vanaf 3 jaar

The Great Dance of Argentina

21 februari 2015


The Great Dance of Argentina

‘Vida’

Dit Argentijnse tangospektakel met al zijn zinnelijkheid, weemoed, elegantie en hartstocht, speelse lichtheid en levenslust is uniek in zijn soort. Het gerenommeerde gezelschap van tangogrootheden Luis Pereyra en Nicole Nau - The Great Dance Of Argentina – brengt met ‘Vida’ een formidabele, vurige show die het leven viert.

Het met prijzen overladen tangopaar Nicole Nau en Luis Pereyra ontving voor hun vernieuwende choreografieën zelfs een Tony Award en op Buckingham Palace hebben ze niemand minder dan Lady Di en Prins Charles tango lessen gegeven. Het ensemble van Luis Pereyra en Nicole Nau brengt met het tangospektakel ‘Vida’ een feest der zinnen naar Nederland. De klanken van de bandonéon, razendsnelle passen van de zapateo en de halsbrekende toeren en percussie met de boleadora zijn een onvergetelijke beleving voor oog en oor.

The Great Dance Of Argentina zal exclusief 2 keer te zien zijn in het World Forum Theater te Den Haag. Mis deze voorstelling niet waarin klank, kleur, hartstocht en live muziek de boventoon voeren!

Meer informatie:  www.the-great-dance-of-argentina.de

Aanvang:                    20.00 uur
Prijzen:                     € 59,50 / €52,50 / €47,50
Kaarten:      SEE Tickets 0900-1353 (€0,45 p/m) / https://webshop.seetickets.nl/shows/show.aspx?sh=ARGENTINA

The Music of Queen

13 t/m 15 maart 2015

 

The Music of Queen

 

Prachtig eerbetoon aan Freddie Mercury en Queen door Joseph Clark

 

In navolging op het succes van Joseph Clark in ‘The Queen Experience - Gelredome’ volgen dit seizoen eindelijk weer enkele eersteklas concerten van hem in Nederland met de grandioze muziek van Queen!

 

Kunt u niet genoeg krijgen van de geweldige muziek en de talloze hits van Freddie Mercury en de legendarische popgroep Queen. Komend seizoen wordt er weer een groots muzikaal en visueel spektakel opgezet waarbij de vele hits van hen de revue passeren. Van 'Don't Stop Me Now', 'Somebody To Love', 'We Are The Champions', 'Radio Ga Ga', 'I Want To Break Free' tot 'Bohemian Rhapsody', Joseph Clark en zijn band zullen het allemaal brengen in de theatershow The Music of Queen.

 

Leadzanger van ‘The Music of Queen’ en ster van de show is de van oorsprong Amerikaanse  Joseph Clark. Tien jaar geleden startte Clark met toeren door heel de wereld met het repertoire van Queen en nam hij zelfs enkele albums op met stukken van de legendarische rockformatie. Joseph, die wat betreft zang  een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet op sublieme wijze samen met zijn band, de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De beroemde krant The Times noemde zijn prestaties op het podium fenomenaal!

 

Als Queen fan en muziekliefhebber mag u ‘The Music of Queen’ niet missen!

 

Meer informatie:   www.tqe-ontour.com

 

Aanvang:                13 en 14 maart om 20.00 uur
                               15 maart 15.00 en 20.00 uur

Prijzen:                   €65,00 / € 59,50 / € 52,50 / € 47,50

Kaarten:                 SEE Tickets 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / https://webshop.seetickets.nl/shows/show.aspx?sh=QUEEN

Shreya Ghoshal

25 april 2015

25 april 2015

Shreya Ghoshal de zangeres met de kristalheldere stem uit India komt naar Nederland zaterdag 25 april voor al haar speciale fans!

Ze komt samen met haar hele team uit India bestaande uit haar zangers en muzikanten om een spektakel te leveren in het World Forum Theater te Den Haag.

Samen met haar zangers en muzikanten zal ze de bekendste Bollywood liederen als: Samjhawan (Humpty Sharma ki Dulhania), Hangover (Kick), Manwa Laage (Happy New Year) , Raat Bhar (Heropanti), Sun raha hai (Aashiqui 2), Saans (Jab tak hai jaan), Tere naina (Jai ho), Tu hai (Besharam), Dabangg 2 (Dagabaaz re), Khiladi 786 (Balma), Chikni Chameli (Agneepath) aan u voordragen op deze onvergetelijke nacht van 25 april 2014.

Als kind won Shreya Ghoshal Zee TV's populaire reality show 'Sa Re Ga Ma Pa children’s special’. Bekende music director Kalyanji ondekte Shreya Ghoshal op jonge leeftijd en nam haar onder zijn hoede door haar buitengewone talent. Shreya Ghoshal werd door Kalyanji persoonlijk opgeleid in achttien maanden.

Haar populariteit bereikte een nieuwe hoogte na Sanjay Leela Bhansali's film 'Devdas'. Shreya's stem werd niet alleen gewaardeerd door publiek en critici, maar werd een rage in de Bollywood film industrie. Sindsdien heeft zij talloze awards gewonnen door de jaren heen. Recentelijk won Shreya Ghoshal: Screen Awards 2014, IIFA awards 2014 en GiMA Awards 2014 voor Sunn Raha Hai. Shreya heeft samengewerkt met alle populaire music directors in de film industrie. Shreya Ghoshal is momenteel Bollywood’s top playback zangeres en haar aanwezigheid in de muziek industrie is op het moment zo sterk, dat ze ongetwijfeld de nummer één zal blijven in de toekomst.

Meer informatie: 
www.facebook.nl/BollywoodConcerts of 06-345 664 19

Aanvang:                19.30 uur
Prijzen:                    €140 / €80 / €60 / €40
Kaarten:                  SEE Tickets 0900-1353 (€ 0,45 p/m) /
                                 06 345 664 19 / https://webshop.seetickets.nl/shows/show.aspx?sh=SHREYA / 
                                 Primera winkels

Verkooppunten:    

Den Haag: Govinda Videotheek en Juwelier Goudservice
Rotterdam: Arco Videotheek en Aakash Videotheek
Utrecht: Surinam Airtravel 


Website:                 www.facebook.nl/BollywoodConcerts

Nick Cave

16 en 17 mei 2015


UITVERKOCHT


Nick Cave

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei geeft Nick Cave twee solo optredens in het World Forum Theater in Den Haag. De voorverkoop voor deze concerten begint op vrijdag 3 oktober om 10.00 uur. 

“The aim is to try to create a unique show – something special and out of the ordinary” -- Nick Cave

Nick Cave kondigt voor het voorjaar van 2015 een aantal bijzondere solodata in Europa aan. Volgend op de al aangekondigde solotour in Australië in oktober en november van dit jaar, brengen deze speciale en intieme concerten Cave naar een aantal van de meest statige theaters en concertzalen in Europa, waaronder Moskou en St. Petersburg. In Nederland doet hij op 16 en 17 mei het Haagse World Forum Theater aan.

Cave wordt tijdens deze solo-optredens bijgestaan door Warren Ellis (gitaar/viool/mandoline/loops), Martyn Casey (bas), Thomas Wydler (drums) en Barry Adamson (toetsen/xylofoon) en brengt een selectie van nummers uit zijn omvangrijke oeuvre waaronder het recente Nick Cave & The Bad Seeds album 'Push The Sky Away'.

Meer informatie: www.mojo.nl/nickcave

Aanvang:     20.00 uur
Prijzen:        € 79,00 / € 69,00 / € 59,00
Kaarten:      Ticketmaster 0900-1250 (€ 0,45 p/m) / http://www.ticketmaster.nl/search/?keyword=nick+cave&language=nl-nl&tm_link=tm_header_search 


Extra informatie kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze concerten start op 3 oktober a.s. om 10.00 uur.

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest worden de kaarten voor de Nick Cave concerten uitsluitend op naam verkocht. Dat betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken.

Zorg er voor dat je bij het kopen van de kaarten ook de namen bij de hand hebt van de mensen met wie je naar het concert gaat. Dat moeten de namen zijn zoals ze op het identiteitsbewijs staan. Ga naar www.mojo.nl/kvkopnaam voor meer info.