•  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Rudolph's Christmas (culinaire theatershow)

  11 december 2015

  Jesus Christ Superstar

  13 - 23 december 2015

  The Sweet Soul Gospel Revue

  26 december 2015

  JACKSON Live in Concert – starring BEN

  27 december 2015 t/m 3 januari 2016

  Abba Gold - The Concert Show

  8 en 9 januari 2016

  Baantjer LIVE! - 2

  15 januari 2016

 • Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

  16 en 17 januari 2016

  Mother Africa “Khayelitsha” My Home

  23 januari 2016

  Love...The Beatles

  31 januari 2016

  Himesh Reshammiya live in Concert

  06 februari 2016

  Jandino Asporaat - Hoe Dan Ook

  11 maart 2016

  Golden Earring Unplugged

  12 maart 2016

 • A Symphonic tribute to Pink Floyd

  19 maart 2016

  The Hague Latin Xperience

  25 t/m 27 maart 2016

  De Klokkenluider van de Notre Dame

  2 en 3 mei 2016

  Jan Smit - Elfstedentour

  05 november 2016

suivant

Rudolph's Christmas (culinaire theatershow)

11 december 2015

Rudolph van Veen en kerst... Een betere combinatie is nauwelijks denkbaar!

Op het mooiste moment van het jaar staat Rudolph met zijn culinaire avonturen in uw theater met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat... wat eten we met kerst? Een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, enthousiasmerende kookdemo’s, praktische tips, filmbeelden en muziek. Kerst zal na het bijwonen van deze bijzondere voorstelling nooit meer hetzelfde zijn.

Elke voorstelling is er minimaal één gast en een aantal bezoekers van de voorstelling mag op het toneel komen proeven en assisteren. 

Aanvang : 20.15 uur

Prijzen : € 29,50 / € 27,50

Kaartverkoop : Eventim 0900 -1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl (Start kaartverkoop vanaf 29 juni)

Website : www.rudolphschristmas.nl


Voor Arrangementen diner en hotel - zie ook www.eventim.nl 

 

 

Jesus Christ Superstar

13 - 23 december 2015

3 EXTRA SHOWS OP 13, 14 EN 20 DECEMBER

 

In december 2015 komt een internationale cast van de rockopera Jesus Christ Superstar naar Nederland voor een reeks exclusieve voorstellingen. De populaire rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”. Niemand minder dan Ted Neeley, de originele Jezus uit de gelijknamige film, zal deze rol weer op zich nemen.

Ter gelegenheid van het feit dat het in 2014 precies veertig jaar geleden was dat de filmversie van Jesus Christ Superstar in Italië in de bioscopen verscheen, heeft producent en regisseur Massimo Piparo een unieke reünie show geproduceerd. Exact twintig jaar geleden maakte hij al eerder een succesvolle versie van de wereldberoemde rockopera. Deze éénmalige jubileumproductie vond in september 2014 in het Teatro Sistina in Rome plaats met deels originele castleden uit de film. Een groots muzikaal spektakel met meer dan 50 castleden! Het optreden van onder meer Ted Neeley als Jezus, Yvonne Elliman als Maria Magdalena en Barry Dennen als Pontius Pilatus was zo’n doorslaand succes bij het Italiaanse publiek dat meerdere voorstellingen volgden. Vooral Ted Neeley laat met zijn vertolking van Jezus, en onder andere het aangrijpende nummer Gethsemane, een diepe indruk achter. De show speelde voor uitverkochte theaters, met als absoluut hoogtepunt de voorstelling in de wereldberoemde Arena di Verona met meer dan 12.000 bezoekers! Een tournee kon daarom ook niet uitblijven!

Deze indrukwekkende uitvoering van Jesus Christ Superstar doet, na Italië, nu als eerste Nederland aan. Naast Ted Neeley, zal de rolbezetting worden ingenomen door een geweldige internationale cast. Een unieke kans om Jesus Christ Superstar te ervaren, zoals u dat nog nooit gedaan heeft!

De Nederlandse première van Jesus Christ Superstar vindt plaats op dinsdag 15 december 2015 in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling exclusief te zien tot 23 december 2015.

 

Aanvang: 20.00 uur, 20 en 23 december om 14.00 uur

Prijzen: € 89,00 / € 79,00 / € 69,00 / € 59,00

Kaarten: via Eventim 0900-1353 (45 cpm) of www.eventim.nl

Website: www.jesuschristmusical.nl

Arrangementen
Voor Jesus Christ Superstar zijn ook arrangementen te boeken via Eventim 0900-1353 (45 cpm) of www.eventim.nl

Arrangement voor 2 personen bestaande uit ticket + diner: € 179,00
Arrangement voor 2 personen bestaande uit ticket + diner + hotelovernachting: € 249,00

 

The Sweet Soul Gospel Revue

26 december 2015

Ook deze winter weer swingen in het World Forum Theater

 

Wilt u deze kerst ook samen met uw familie genieten van krachtige gospels en hemelse hits? Kom dan naar de swingende Sweet Soul Gospel Revue. Een geweldige “Feel Good” avond waarbij de voeten van de vloer komen bij songs als ‘I will follow him’ en ‘Oh Happy Day’ en het genieten is bij Michael Jackson’s ‘Earthsong’ en ‘Amazing Grace’.

 

Tweede Kerstdag hoeft u zich niet te vervelen! De energieke cast van  The Sweet Soul Gospel Revue brengt weer een prachtshow.   In een verrassend sfeervol  decor , brengen deze fantastische artiesten u een programma, helemaal in de Kerstsfeer. Een feest van herkenning tijdens deze swingende hit-show. Naast  de oorspronkelijke en meer populaire gospels als ‘Oh Happy Day’ en ‘Ain’t no mountain high enough’ zijn er voor deze gelegenheid  speciaal enkele prachtige kerstsongs aan het repertoire toegevoegd.

Een indrukwekkende show voor de hele familie, zeker wanneer u getrakteerd wordt op songs als ‘Merry Christmas’ en ’Jingle Bells’. 

 

Tweede Kerstdag wordt onvergetelijk na het bezoeken van deze feel-good Gospel Show vol muzikale explosies die geschikt is voor het hele gezin. Boek snel uw tickets,  want The Sweet Soul Gospel Revue is alleen op 26 december te zien  in Nederland!

 

 

Aanvang : 15.00 uur (matinee)

Prijzen : € 59,00 / € 52,00 / € 47,00

Kaartverkoop : Eventim 0900 – 1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl 

Website : www.tec-entertainment.com

JACKSON Live in Concert – starring BEN

27 december 2015 t/m 3 januari 2016

Een spectaculaire show ter ere van “The KING of POP”

Alle Michael Jackson fans krijgen nu de kans om deze show in Nederland te beleven. The KING of POP blijft ongeëvenaard, maar tijdens deze show denkt u even dat hij is herboren. JACKSON Live in Concert brengt een ode aan Michael Jackson; een groots entertainer die met zijn geweldige muziek, talloze hits en fabuleuze dans wereldwijd nog steeds jong en oud inspireert.

JACKSON Live in Concert is een spectaculaire show waar u samen met de hele familie kunt genieten van zijn vele hits en moves. Met zijn betoverende, energieke en dynamische prestaties brengt BEN u een Jackson ervaring die onovertroffen is. Vele hits van de ‘King of Pop’ passeren live de revue. BEN doet dit samen met zijn enerverende dansers en krachtige band. De perfecte zang, dansroutines, kostuums en showelementen zorgen ervoor dat u het ultieme Michael Jackson gevoel ervaart!

Verwen uzelf op een geweldige avond uit om nooit te vergeten met de grootste hits zoals:

Bad, Thriller,  Beat It,  Black or White,  Earth Song,  Smooth Criminal,  Wanna Be Startin’ Somethin’,  Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel,  I’ll Be There, en nog veel meer.


Aanvang: 20.00 uur (3 jan. om 14.00 uur)
Prijzen: € 59,00 / € 52,00 / € 47,00 / Loge € 65,00
Kaartverkoop: Eventim 0900-1353 (€ 0,45 cpm) / www.eventim.nl
Website: www.jacksontributeshow.nl

Abba Gold - The Concert Show

8 en 9 januari 2016

Ga dansend op je plateauzolen en in glitterpak het nieuwe jaar in met alle hits van ABBA!

Ga terug in de tijd en dans mee op de fantastische muziek van ABBA in een show waarbij u zich even bij een concert van de echte ABBA waant! Abba Gold laat in deze wervelende show alle grote hits de revue passeren. Van Waterloo, Mamma Mia, Super Trouper tot Dancing Queen. De geweldige cast en de uitstekende band doen de unieke sfeer herleven van de kleurrijke jaren zeventig!

Het theaterconcert van 'Abba ...Meer...Gold', is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Zweedse band. Deze oor- en oogstrelende show laat de jaren zeventig en tachtig helemaal herleven. Alles uit de muzikale glitter en glamourwereld van weleer komt weer boven: de laklaarzen met de plateauzolen, de roterende spiegelbollen en de kleurrijke glitterkostuums.

Op 6 april 1974 won ABBA namens Zweden het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Waterloo'. Het was voor Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid het begin van een bloeiende carrière. Jarenlang zongen ze de ene hit na de andere naar de toppen van de internationale hitparades. Kent u ze nog: 'Mamma Mia', 'Fernando', 'Super Trouper' en 'Dancing Queen'?

Begin 2016 swingend met ABBA Gold in het World Forum Theater – Den Haag.

 

 

Aanvang : 20.00 uur
Prijzen :
€ 47,00 / € 52,00 / € 59,00
Kaartverkoop :
Eventim 0900 -1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
Website :
www.tec-entertainment.com                        

Baantjer LIVE! - 2

15 januari 2016

De kritieken over zowel de eerste als nieuwe voorstelling van Baantjer zijn juichend.

‘Het nostalgische Baantjergevoel is ook in het theater ruim aanwezig,’ jubelde De Volkskrant.

‘Baantjer werkt goed op het toneel,’ schreef De Telegraaf over de eerste Baantjer theatervoorstelling. Ook Baantjer LIVE - 2 kreeg van deze krant een prachtige recensie met 3.5 sterren.

‘Peter Tuinman is een voortreffelijke opvolger van Piet Römer’

Die mening deelt Dagblad van het Noorden‘Tuinman als De Cock: een onuitwisbaar gegeven.‘

Het theater als feestlocatie slash crime scene? Jazeker! In Baantjer LIVE! - 2 is het publiek getuige van een intiem jubileumprogramma dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Inspecteur De Cock (Peter Tuinman) en zijn assistent Vledder (Beau Schneider) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Buitendam (Peter Römer) is van de partij. Net als in de eerdere voorstelling Baantjer en de moord in het theater roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak. Wie o wie is de dader…?

Of het nu gaat om de boeken, de tv-serie of de theatervoorstelling, Baantjer staat al jarenlang garant voor succes.

Kijk voor meer beeldmateriaal van Baantjer LIVE! - 2 op ons YouTube-kanaal:

https://www.youtube.com/user/vanlambaart

Aanvang: 20.00 uur
Prijzen: € 36,50 / € 31,50
Kaartverkoop: Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
Website: http://www.vanlambaart.nl/production/baantjer-live-.html

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

16 en 17 januari 2016

UNIEKE SAMENWERKING NATIONAAL BALLET VAN SHANGHAI EN ENGELANDS TOPCHOREOGRAAF DEREK DEANE.

 

 Het Grootste Zwanenmeer ter wereld uit China zal de komende kerstperiode voor het eerst haar vleugels uitslaan. Op initiatief van Stardust Theatre, producent van dit indrukwekkende balletfeest, heeft de Engelse topchoreograaf Derek Deane diens prachtige versie van het Zwanenmeer ingestudeerd met het Nationaal Ballet van Shanghai!

In plaats van de gebruikelijke zestien zwanen ziet u in deze productie 48 zwanen schitteren. Volgens Deane was de belangrijkste uitdaging de Chinese danseressen en dansers hun emoties te laten tonen en hun dans te laten samenvloeien met de indrukwekkende muziek van Tsjaikovski.

Deze dans expert heeft met het English National Ballet een enorme reputatie op het gebied van grote arena-producties. Zo was zijn Zwanenmeer onder andere te zien in The Royal Albert Hall.

 

Aanvang : 16e -20.00 uur / 17e -14.00 uur

Prijzen : € 69,00 / € 59,00 / 49,00 / 39,00

Kaartverkoop :Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / Zwanenmeer tickets klik hier 

Website : www.stardusttheatre.nl

Mother Africa “Khayelitsha” My Home

23 januari 2016

10 years Mother Africa - The Anniversary Tour

Circus van het betoverende, kleurrijke continent komt met de nieuwe show Khayelitsha.

Mother Africa komt met haar compleet nieuwe familieshow Khayelitsha naar Nederland. De liefde voor het continent wordt door het internationale gezelschap op onvergetelijke wijze overgebracht. Het brengt de positieve energie van muziek, de magie van schoonheid en de wonderbaarlijke kracht van het lachen. Kijk je ogen uit tijdens de waanzinnige acts van deze jonge groep Afrikaanse acrobaten. Khayelitsha wat “My Home” betekent, is een kleurrijke, snelle en inspirerende show vol van positieve energie, humor en magische momenten die het publiek betoveren.

Opzwepende Afrikaanse ritmes, kleurige kostuums, de meest indrukwekkende acrobatische acts en razendsnel voetenwerk van de beste dansers. Mother Africa geeft slechts één show op Nederlandse bodem tijdens de jubileum tournee door Europa. Op 23 januari 2016 in het World Forum Theater - Den Haag. Geniet van deze vernieuwende en spectaculaire show voor het hele gezin en waan u even in Afrika!

Aanvang: 20.00 uur
Prijzen: € 59,00 / € 52,00 / € 47,00
Kaartverkoop: Eventim 0900 -1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
Website: www.tec-entertainment.com

Love...The Beatles

31 januari 2016

40 hits that changed the world

Bij welke Beatles-song heeft  u speciale herinneringen? Bij ‘She Loves You’ of ‘Drive My Car’, één van hun vroege songs? Of misschien bij een wereldwijde hit als ‘Yesterday’, ’Hey Jude’ of ‘Let It Be’? In deze internationale show herbeleeft u met ruim veertig hits en historische beelden de magische jaren 60. De tribute-artiesten hadden eerder groot succes op het Londense West-End en komen nu naar uw theater.

Het verhaal is bekend: The Beatles begonnen bescheiden in Liverpool 's Cavern Club . Niet veel later ontstond een ware Beatlemania . Overdonderd door het succes stopten de leden van de band met live-optredens . Maar de magie was nog niet voorbij: de groep schreef vervolgens in de studio meesterwerken alvorens de leden solo gingen.
Deze heerlijke Engelse tribute-show van The Beatles toont dé show die we eigenlijk allemaal hadden willen zien. Het repertoire omvat niet alleen de vroege songs als ‘She Loves You’ en ‘Drive My Car’, maar ook wereldwijde megahits als ‘Yesterday’, ’Hey Jude’, ‘Come Together’ en natuurlijk ‘Let It Be’.

Kijk voor meer informatie op www.wereldtheater.com

Aanvang: 20.15 uur
Prijzen: € 29,50 / € 27,50
Kaarten: Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl

Himesh Reshammiya live in Concert

06 februari 2016

Na 8 jaar keert de meest veelzijdige ster uit india terug naar Nederland.
Voor slechts een concert in het World Forum Theater.

 

Himesh Reshammiya is een bekende zanger / music director / acteur. Met meer dan 650 hits in de afgelopen 10 jaar. Een bijna onovertrefbare prestatie.

 

Enkele Superhits: Aashiq Banaya Apne, Tera Suroor, Zara Jhoom Jhoom, Aashiqi Main Teri, Jhalak Dikhlaja,Tanhaiyan, Yeh Tere Mere Milna, Kuch Toh Baaki Hai, Hookah Bar, Chalao Na Naina Se, Naina Re, Piya Ke Bazaar,Hai Apna Dil Toh Awara.

Himesh Reshammiya’s muziekstyle is een fusie tussen het westen en Indiase klassieke muziek ondersteund door techno beats en kan elke ruimte veranderen in een night club. Met de hitfilm Aap ka Suroor begon Himesh Reshammiya z’n carrière als acteur. Daarnaast componeerde hij alle nummers van de film en zong hij ze zelf ook in.

 

Met hem zal de Melodieuze Palak Muchhal optreden voor de eerste keer in Nederland.

 

Zij is de stem van de jonge generatie en heeft al op jonge leeftijd al verscheidene hit nummers gezongen en awards gewonnen als:

 

-Zee Cine Award for The Best Upcoming Playback Singer for Aashiqui2
-Hall Of Fame by Guiness Book Of World Records
-Mirchi Music Award for Aashiqui2, Big Life Ok Award for the Best Playback Singer.

 

Enkele hits van haar: Meri Aashiqui - Aashiqui 2, Chahun main ya na - Aashiqui 2, Dhoom Dhaam - Action Jackson, Teri meri kahani - Gabbar is Back, Jumme ki raat - Kick, Photocopy - Jai Ho

 

Ook niet te vergeten is Aman Trikha die tevens voor de eerste keer zal optreden in Nederland. En een spetterende optreden zal geven. Aman is een bekende playback singer en tv ster. En heeft meegedaan aan programma’s als Sur Kshetra. Daarnaast heeft hij de award gewonnen voor “Best upcoming male Singer” bij de Stardust Awards 2013.


Enkele van zijn Hits:Go Govinda, Son of Sardaar, Po Po,Khildai Bhaiya, Hookah Bar, Gore mukhde pe, Har har gange,Aashiq mizaaj

 

Verdere info: www.saakaarworldwide.com

 

Aanvang : 19.00 uur (deuren open om 18.00)

 

Prijzen : € 30,00 / € 45,00 / € 65,00 /  € 95,00

 

Kaartverkoop : Eventim 0900 – 1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl en alle primera shops in Nederland

 

Kaarten zijn ook verkrijgbaar direct bij de organisatie:
Saakaar Worldwide
Adres: Jan Luykenlaan 64, 2533JS Den Haag
Tel: 070 887 7 887

 

Of bel onze ticket hotline om uw kaarten te kopen:
06 34 56 64 19 & 06 46 86 83 31

 

Kaarten ook verkrijgbaar bij:

KMI Music Bank - Paul Krugerlaan 125, 2571HD Den Haag
Aakash Movie & Musicstore - Mathenesserweg 67-C, 3027HG Rotterdam
Videotheek Arco - Dordtselaan 151-A, 3081 BM Rotterdam

Jandino Asporaat - Hoe Dan Ook

11 maart 2016

Na het grote succes, komt er 'Hoe Dan Ook' een tweede seizoen.
Het gaat 'Hoe Dan Ook' spetteren.
Hij zal u 'Hoe Dan Ook' overdonderen.
U gaat ‘Hoe Dan Ook' genieten.
U moet dus 'Hoe Dan Ook' komen.
Want hij zal er ook zijn.
Hoe Dan Ook ...!!!

Meer informatie:
Officiële website: www.jandino.nl
Twitter: https://twitter.com/JandinoAsporaat

Aanvang: 20.00 uur
Prijzen: € 24,50
Kaarten: via 24Ticketsonline 070-413 21 57 (€ 0,45 p/m) / www.24ticketsonline.nl

Golden Earring Unplugged

12 maart 2016


Al sinds 1992 treden Barry, Cesar, George en Rinus op in de Nederlandse theaters! Plugged of unplugged, het is een feest, zowel voor het publiek als voor de band zelf.

Tijdens de concerten van Golden Earring komt zo'n 35 jaar rockhistorie voorbij. En hit successen als Radar Love, Just a little bit ofpeace in my heart en Twilight Zone worden woord voor woord meegebruld!


Kijk voor meer informatie op www.goldenearring.nl


Aanvang: 20.15 uur
Prijzen: vanaf € 30,00
Tickets: Ticketmaster 0900-3001250 (€ 0,45 cpm) / www.ticketmaster.nl

A Symphonic tribute to Pink Floyd

19 maart 2016

Op 19 maart 2016 geven Pink Project en het Hofstad Jeugdorkest een uniek concert in het Haagse World Forum; Een belangrijk deel van de opbrengst is bestemd voor War Child. Nooit eerder is er op deze schaal een samenwerking geweest tussen een tribute band en een volledig symfonie orkest. Met dit concert komen niet alleen 2 werelden - klassiek en pop - samen, maar ook de oudere - en jongere generatie. Het concert wordt een unieke ervaring met uiteraard de van Pink Floyd bekende lichteffecten en videobeelden.

 

 ‘The world’s most passionate tributeband’, zo wordt de band ‘Pink Project’ genoemd. Pink Project heeft in de afgelopen jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands.

 

Hofstad Jeugdorkest is in 1923 in Den Haag opgericht en is daarmee het oudste jeugdorkest ter wereld. Sinds die tijd is het uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met acht orkesten/ensembles waarin circa 300 jongeren in de leeftijd van 6 tot 25 jaar samen musiceren. Plezier in samenspelen op een zo hoog mogelijk muzikaal niveau staat daarbij voorop.

 

Kaartverkoop start 3 oktober.
Aanvang: 20.00 uur
Prijzen: € 40,00
Kaartverkoop: Ticketmaster 0900-3001250 (€ 0,45 cpm) / www.ticketmaster.nl
Website: www.pinkproject.nl

The Hague Latin Xperience

25 t/m 27 maart 2016

'The world comes together'


De passie om te dansen en het leren van verschillende afro-Latin dansstijlen worden gecombineerd in een van de top locaties in Nederland. World Forum verzorgt in samenwerking met LuXury Latin een heel weekend vol enthousiasme, energie, dynamiek en plezier.

 

Als bezoeker aan The Hague Latin Xperience word je onderdeel van een nieuwe danservaring. The Hague Latin Xperience biedt een nieuw concept voor danser en bezoekers die iets unieks willen ervaren, iets dat niet binnen de standaarden valt, nieuw en verfrissend. Een evenement dat nog nooit in Nederland op dit niveau heeft plaatsgevonden!

 

In tegenstelling tot vele (inter-)nationale evenementen zal The Hague Latin Xperience zorgdragen dat de belangrijkste personen een geweldige tijd hebben. En die personen zijn de deelnemers. Niet door focus op shows maar door de unieke mogelijkheid om zelf met top internationale artiesten te dansen. Immers dansers, artiesten en deelnemers zullen tijdens dit weekend de focus hebben op het ontmoeten, verbinden en delen van hun passie voor dans. Daarom is ons credo: "We rise by lifting others".

 

Dansers, die een natuurlijke passie voor dans en muziek hebben wacht niet langer en pak je plek tijdens The Hague Latin Xperience. Wij kijken er naar uit om elkaar op de dansvloer te ontmoeten.

 

Aanvang: 11.00 uur tot 5.00 uur
Prijzen: Vanaf € 15,00
Tickets: www.latin-xperience.nl/shop
Website: www.latin-xperience.nl

De Klokkenluider van de Notre Dame

2 en 3 mei 2016

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid. Maar het is ook het tijdloze verhaal over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. Precies twintig jaar na de Disney-film is Victor Hugo’s bekende verhaal nu live te beleven als musical voor jong en oud.

Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn hij denkt. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

De Klokkenluider van de Notre Dame is een voorstelling van theaterproducent OpusOne die al meer dan 25 jaar met veel succes originele familiemusicals naar de Nederlandse theaters brengt, waaronder Jungle Book en Belle en het Beest.

Aanvang: 13.00 uur en 16.00 uur
Prijzen: € 15,00
Tickets: Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl
Website: www.opusone.nl

Jan Smit - Elfstedentour

05 november 2016

Jan Smit komt naar je toe met de 'Elfstedentour'


De 'Elfstedentour' begint in september 2016 en zal 11 grote steden aan doen in heel Nederland en eindigt, net als de 'Elfstedentocht', in Leeuwarden.

 

De 'Elfstedentour' is de eerste tour sinds de 'Leef je Uit Tour' uit 2010.

2016 is voor Jan een bijzonder jaar omdat hij dan officieel 20 jaar! in het vak zit. Dit wil hij vieren door weer als vanouds naar de fans toe te komen.

 

Tijdens een spectaculaire show zal Jan de grootste hits uit zijn 20-jarige carrière ten gehore brengen. De 3JS gaan het voorprogramma verzorgen. ‘Ik kan niet wachten om samen met mijn fans uit het hele land mijn jubileum te vieren' aldus Jan Smit.

 

Vanaf vandaag is het mogelijk kaarten te bestellen voor de 'Elfstedentour' via deze link.

 

Na 18 jaar komt er op 6 november een nieuw Kerstalbum van Jan Smit uit. Het album getiteld ‘Kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers. Het album is nu al te bestellen via deze link.


Aanvang : 20.00 uur

Prijzen : €39,50 / € 35,00

Kaartverkoop : Nationale Theaterkassa 0900 -9203 (€ 0,45 p/m) / www.ntk.nl

Website : www.jansmit.nl