•  
 •  
 •  
 •  

Theaterkalender

precedent
precedent
 • Roué Verveer - Tjar a Lobi

  11 december 2016

  Elvis - Christmas with the King

  16, 17 en 18 december 2016

  Jesus Christ Superstar

  20 december 2016 - 8 januari 2017

  Maya Show

  4 februari 2017

  Hans Teeuwen - Echte Rancune

  11 maart 2017

  Ciske de Rat

  2, 3, 5, 6 en 7 mei 2017

 • Checkpoint

  13 mei 2017

suivant

Roué Verveer - Tjar a Lobi

11 december 2016

Aanvang: 14.30 and 19.30
Prijs:
€ 35,00 - € 30,00 - € 27,50 - € 25,00
Kaarten:
Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl

 

Meer dan 10.000 mensen lachten zich kapot om de comedy show Typisch Surinaams van Roué Verveer. Drie jaar na dit enorme succes is Roué terug met Tjar a Lobi, een nieuwe stand-up comedy show die net als Typisch Surinaams volledig Surinaams is gesproken met uiteraard alle gekheid en fatu’s die je van Roué kunt verwachten!


Dus: Bai yu karta snel noso y’o krey!
Let op: De show begint op tijd.
Let op: Surinaams gesproken.


Elvis - Christmas with the King

16, 17 en 18 december 2016

Aanvang: 20.00 uur 16 december, 14.00 en 20.00 uur 17 december, 14.00 uur 18 december

Prijzen: vanaf € 47,00

Kaarten: Eventim 0900-1353 (€0,45 p/m) www.eventim.nl

 

Voorafgaand aan Elvis, Christmas with the King, kunt u bij ons genieten van een heerlijk 3-gangen menu voor slechts €32.95 (exclusief drank). Daarbij kunt u tevens kiezen voor één van onze pauze arrangementen. Specifieke wensen (vegetarisch, allergieën, diëten, enz.)met betrekking tot het diner ontvangen wij graag op voorhand. Boek hier uw ticket voor het diner.


Theatermenu Elvis


Een geheel nieuwe Kerstshow met GRAHAME PATRICK die naast alle bekende hits ook  ELVIS’ mooiste Kerstsongs en Gospels zingt!


“Christmas with The KING” is een magische show met Grahame Patrick en niet te vergeten het Stamps Quartet die u geheel in stijl in de Kerstsfeer brengt. Naast de vele hits van Elvis is deze show mede geïnspireerd op het in de V.S. nog altijd bestverkochte kerstalbum allertijden “Elvis’ Christmas Album”. Tijdens deze show zullen natuurlijk de mooiste gospelsongs als ‘How Great Thou Art’ en ‘He touched me’ , ‘Blue Christmas’, ‘Holy Night’ en ‘White Christmas’ maar ook onvergetelijke hits als ‘Suspicious Minds’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Blues suede shoes’ niet ontbreken.

 

Als Elvis fan kunt u uit uw dak gaan wanneer Grahame met zijn indrukwekkende stemgeluid, Elvis’ authentieke moves en uitbundige kostuums de grootste hits van the King performt. Daarnaast kunt u genieten als hij samen met het Stamps Quartet enkele traditional gospels als ‘Amazing Grace’ en ‘Swing down sweet chariot’ zingt.

 

Haal uw hart op tijdens de gevarieerde kerstshow “Christmas with The KING”. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende Elvis een verschuiving in de muziekwereld. Elvis mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. De tijd wordt even teruggedraaid en u beleeft een deel van Elvis' carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis tijdens ‘Christmas with the King’.

 

Geen enkele liefhebber mag deze nieuwe Kerstshow vol met de prachtige muziek van ‘The King Of Rock ’n Roll’ missen!

 

Jesus Christ Superstar

20 december 2016 - 8 januari 2017

Aanvang: 20.00 uur, 26 december, 7 en 8 januari om 14.00 uur
Prijzen:
€ 119,50 / € 89,00 /€ 79,00 / € 69,00 / € 59,00
Kaarten:
via Eventim 0900-1353 (45 cpm) of www.eventim.nl

 

U kunt bij deze voorsteling een heerlijk VIP diner vooraf boeken. Voor €47.95 krijgt u een 3-gangen menu met Hollandse dranken assortiment inclusief, na het diner loopt u op uw gemak naar de voorstelling. Tijdens de pauze zal het dessert worden geserveerd samen met een glaasje bubbels om de ervaring compleet te maken. U kunt het menu hier bekijken. Specifieke wensen (vegetarisch, allergieën, diëten, enz.) met betrekking tot het diner ontvangen wij graag op voorhand. Reserveer hier uw kaarten voor dit heerlijke diner!

 

Theatermenu Jesus Christ Superstar


Jesus Christ Superstar met Ted Neeley nog éénmaal naar Nederland.


Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 43 jaar later is hij Jezus nog steeds. Wegens groot succes brengt TEC Entertainment deze speciale productie eind dit jaar nog enkele keren naar Amsterdam, Den Haag en Groningen.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.Nog éénmaal kun je erbij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien. Kijk voor meer informatie op www.jesuschristmusical.nl


Maya Show

4 februari 2017

Aanvang: 13:30 uur

Duur: circa 75 minuten

Prijzen: € 20,00 / € 22,50 / € 25,00 / € 27,50

Leeftijd: 2+

Kaarten: Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) www.eventim.nl

 

Dit seizoen komt Maya tot leven in de allereerste theatershow ‘Maya en de Pollenbollen’.  Maya heeft een verrassingsfeest voor Willy georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy om heerlijke pollenbollen gestuurd om een verjaardagstaart te versieren. Maar op de terugweg verliest hij er een paar. Maya en Willy gaan op pad om de pollenbollen terug te vinden.  Onderweg komen ze Flip, Beatrice, Ben, maar ook …Tekla tegen. Als dat maar goed afloopt.

 

Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisiebij: “Maya en de pollenbollen”.

 

Vergeet niet met de knutselplaat een mooie bloemenkroon te maken en op te zetten tijdens de show. Het is heel belangrijk dat de kinderen hem dragen, want dan maken ze kans op een superleuk merchandise pakket van Maya! De knutselkroon is te downloaden op www.studio100.com/mayabloemenkroon

 

Hans Teeuwen - Echte Rancune

11 maart 2017

Aanvang: 20.30
Kaarten: 
Eventim 0900-1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl


REPRISE VAN ‘ECHTE RANCUNE’ in 2017

Voor iedereen die Hans’ nieuwste show ‘Echte Rancune’ nog niet heeft gezien, slechts een gedeelte ervan zag op Lowlands, het leuk vindt om de opnamen bij te wonen, een ander een mooi kado wil geven, of gewoon nog een keer graag wil:
Na de rap uitverkochte theatertour in Nederland en België afgelopen voorjaar, een optreden op Lowlands voor 20.000 toeschouwers in de zomer en een theatertour door Engeland dit najaar, is Hans Teeuwen met zijn cabaretprogramma ‘Echte Rancune’ begin 2017 opnieuw te zien in Nederland en België. Niet alleen in het theater, maar ook staat Teeuwen met ‘Echte Rancune’ in de Heineken Music Hall (AFAS Live).


ECHTE RANCUNE

Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties.
Ook voor wijven. Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.
Ook voor wijven.


De kaartverkoop start zaterdag 19 november om 10:00 uur via www.eventim.nl Wilt u ook een hapje komen eten in ons theater restaurant? Dat kunt u direct bij uw ticket bestellen, graag tot ziens in World Forum Theater! 

Ciske de Rat

2, 3, 5, 6 en 7 mei 2017

Aanvang: 2, 3, 5 mei 19.30 uur, 6 mei 14.30 en 20.00 uur, 7 mei 14.00 uur (2017)
Prijzen:
vanaf €35
Tickets:
Eventim 0900 -1353 (€ 0,45 p/m) / www.eventim.nl


DANNY NEEMT AFSCHEID VAN CISKE
In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Meer dan twee miljoen bezoekers zagen destijds de film. In 2007 ging de gelijknamige musical in première, in aanwezigheid van toenmalig Koningin Beatrix. De voorstelling werd juichend ontvangen door publiek en pers en beleefde vervolgens een triomftocht van 2,5 jaar langs de Nederlandse theaters. De musical werd onderscheiden met maar liefst 7 Musical Awards.
 
Komend seizoen kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical. Ciske de Rat - de Musical  is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. En uiteraard de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ bevat.
 
Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven.  Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?
 
Het verhaal van de musical is gebaseerd op de complete trilogie van Piet Bakker en omvat - in een bewerking van André Breedland en Maurice Wijnen - ook periodes uit de boeken Ciske Groeit Op en Cis De Man. Henny Vrienten componeerde de meeslepende muziek en André Breedland schreef het script. Paul Eenens, eerder verantwoordelijk voor de oorspronkelijke productie, ontwikkelt een geheel nieuwe regie. Voor de eveneens nieuwe choreografie
tekent Daan Wijnands.
 
De tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud is vanaf november 2016 vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.
 
Met o.a. Danny de Munk, Brigitte Nijman en Ellen Evers

Checkpoint

13 mei 2017

Aanvang: 16.00

Prijs: €30

Tickets: www.24ticketsonline.nl

Beleef Checkpoint nu mee in het theater!

De meest spectaculaire en interactieve familievoorstelling van dit theaterseizoen. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten. Voor het eerst in een beperkt aantal theaters komt Checkpoint naar jou toe…en hoe!

Doe mee met de presentator en het testteam. Misschien ben jij één van de velen die wordt uitgenodigd om mee te doen op het toneel. Zweef zelf mee met de hoovercrafttest, schiet mee met een zelfgemaakt paintball-kanon en til met een speciale constructie gemakkelijk drie vaders op! Doe mee met de ‘Klapper van de week’ en de ‘Kracht van veel’ en wat dacht je van ‘Lopen over water’ in de Maizena-race.

Maar in de zaal is er ook geen ontkomen aan: check mee hoe geluid zich verplaatst, ontwijk gigantische ringen van rook en ervaar hoe spectaculair de bliksem zich voortbeweegt.

Natuurlijk vindt in de Checkpoint theatershow de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes. In een zinderende wedstrijd waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, zal duidelijk worden wie zich deze show winnaar mag noemen.

Durf jij het aan om naar Checkpoint Theater toe te komen?