Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum Theater Food and Beverage

Eten & Drinken

Ontspannen genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Dat kan in ons World Café! 
Ook kunt u voor tijdens de pauze een pauze arrangement reserveren en bij sommige voorstellingen bieden wij een theatermenu aan in ons restaurant. 

Pauze arrangement
Tijdens de pauze van onze voorstellingen kunt u genieten van een pauze arrangement. In de pauze is voor u een tafel gereserveerd. U krijgt een drankje naar keuze (fris, bier, wijn of een glaasje bubbels). Daarnaast krijgt u hierbij een oer-Hollands plankje met diverse koude en warme hapjes. Prijs: € 9,95 per persoon

Wilt u een reservering maken, kijk hiervoor dan bij de desbetreffende voorstelling in onze theater agenda, daar kunt u uw arrangement bestellen.

Theatermenu
Maak uw avond uit compleet met een heerlijk 3-gangen theatermenu voorafgaand aan de voorstelling. Bij een aantal voorstellingen biedt World Forum Theater een theatermenu aan, kijk hiervoor bij de voorstelling die u bezoekt in onze theaterkalender. We willen u graag het theatermenu van de West Side Story presenteren, u kunt dit direct bij uw ticket, of apart, bestellen. Geniet van een compleet verzorgde avond uit!

 

Theatermenu West Side Story 2017.jpg

Restaurants in de buurt van World Forum Theater
Mocht er bij de theatervoorstelling die u bezoekt geen theatermenu geserveerd worden, hierbij een aantal tips voor goede restaurants in de directe omgeving van World Forum Theater:
Pastanini, www.pastanini.com
Brasserie Berlage, www.brasserieberlage.nl

Cashless Theater
World Forum Theater hanteert pinnen als enige betaalmogelijkheid, wij zijn een cashless theater.
Denkt u daaraan als u een bezoek brengt aan ons theater.